(Tønsbergs Blad)

For trettende gang skal TV 2 fylle en bondegård med vanlige mennesker og lage reality-TV av det. I år skal de fjorten deltakerne bli sendt tilbake i tid på en bondegård mellom sørlandsbyene Arendal og Tvedestrand.

Blant de fjorten deltakerne finner vi i år to tønsbergensere.

– Nebbete og spiss

– Jeg har forberedt de hjemme på at jeg blir en drittkjerring på TV. Jeg er veldig åpen og direkte, og kan av mange oppfattes som nebbete og spiss. Jeg føyer meg ikke bare for å føye meg, men det betyr ikke at jeg er et dårlig menneske, forteller Sunniva Dortea Thorsen (30) til Dagbladet.

Sunniva er opprinnelig fra Bø i Vesterålen, men bor i dag i Tønsberg. Hun er gift, har ett barn, to bonusbarn og jobber som sykepleier og assisterende seksjonsleder ved Sykehuset i Vestfold.

Hun sier hun liker å ta styringen og har et kroppsspråk som ofte avslører hva hun egentlig mener, og hun er spent på hvordan de andre deltakerne kommer til å reagere på det.

LES OGSÅ: Sebastian er videre i The Voice

Ut av skapet som 24-åring

Den andre deltakerne fra Tønsberg, er Eunike Hoksrød (39).

– Jeg er høylytt når jeg må, og lar ikke folk trekke meg ned. Livet er for kort til sånt, sier hun til Dagbladet.

Hun jobber som miljøarbeider og gartner. Gift og har to barn. Hun sier hun er sosialt oppegående, og tror det skal redde henne fra å være den første som ryker ut.

Eunike kom ut av skapet som 24-åring. Da var hun småbarnsmor og gift med en mann. Hun er nå gift på nytt – med en kvinne.

– Jeg visste ikke engang at jeg var lesbisk da jeg traff kona mi, men prosessen var faktisk helt uproblematisk. I dag er eksmannen min en av mine beste venner, og alle har det bra. Hva mer kan man be om? sier hun til Dagbladet.

LES OGSÅ: Helge vraker «Kjendis-Farmen»

Hun tror bakgrunnen hennes som gartner kommer godt med.

– Jeg har litt kunnskap om hva man kan spise i naturen. Så jeg tror ikke jeg blir den som er mest sulten. Jeg synes det er gøy med mat, så jeg kommer nok til å bidra mye på kjøkkenet, sier hun til TV 2.

Farmen har sesongpremiere 25. september på TV 2.