Lene Marlin valgte Anders fra Larvik

Stemmeprakt: Anders Gjønnes er kjent for sin stemmeprakt. Denne høsten deltar han i The Voice på Tv2. Foto: TV2

Stemmeprakt: Anders Gjønnes er kjent for sin stemmeprakt. Denne høsten deltar han i The Voice på Tv2. Foto: TV2

Artikkelen er over 3 år gammel

Har Anders Gjønnes det som skal til for å få dommerne til å snu seg?

DEL

Tirsdag kveld var det på nytt tid for The Voice på TV2. Programmet der de fire dommerne, eller mentorer, sitter med ryggen til og lytter. Liker de det de hører trykkes de på knappen og stolen snur seg. Først da ser de artisten for første gang. Målet er å veilede og jobbe med artistene. De fire mentorene er Morten Harket, Lene Marlin, Yosef Wolde-Mariam og Martin Danielle.

Det var larviksmannen Anders Gjønnes tur til å forsøke å få en eller flere av mentorene til å velge seg. Gjønnes, som for tiden også er aktuell med produksjonen «Over Rakke» på Bølgen sammen med teatergruppa Tre på rad, sa før kveldens sending at han håpet spesielt på at Lene Marlin ville snu seg.

LES OGSÅ: Anders håper Lene Marlin snur seg

– Det er vanskelig å velge. Når man står der så er det vel magefølelsen som bestemmer, men jeg må vel innrømme at jeg har litt sans for Lene Marlin og håper nok på henne, røpet han.

Og slik gikk det. Da han var omtrent halvveis ut i en Disney-versjonen (fra filmen Moana) av «To where you are», at nettopp Lene Marlin slo hånda på den røde knappen. Like etter gjorde Martin Danielle det samme.

Her kan du se video fra TV2-sendingen (ekstern lenke)

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags