Havnet utfor veien på Stavernsveien

Bilen fikk store skader etter ulykken sent torsdag kveld.

Bilen fikk store skader etter ulykken sent torsdag kveld. Foto:

En mannlig bilfører ble sendt til legevakt for kontroll etter at bilen han kjørte havnet utenfor veien på Stavernsveien sent torsdag kveld.

DEL

Rundt klokken 22.30 torsdag kveld fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt av veien i området ved Plantasjen ved Stavernsveien.

Operasjonsleder hos politiet i Sør-Øst, Marius Knudsen, opplyser til Østlands-Posten at bilen først havnet i grøfta, for så å bli kastet ut i veibanen igjen. Alle nødetatene rykket ut til stedet.

– Føreren av bilen var våken da mannskapene kom til stedet, og han klaget over smerter i ryggen. Mannen ble kjørt til legevakten for kontroll, sier Knudsen.

Ifølge frilansfotograf Geir Eriksen, som var på stedet, kjørte bilen i nordlig retning da ulykken skjedde, og det var ifølge Eriksen glatt på stedet.

Siktet etter veitrafikkloven

Krimsjef Knut Vidar Vittersø opplyser fredag formiddag at det var glatt på stedet da bilen skled av veien. På grunn av den høye veibanen rullet også bilen rundt, noe som skapte store ødeleggelser på bilen.

Vittersø opplyser til ØP at sjåføren av den aktuelle bilen er siktet for uaktsomhet i trafikken.

- Men vi har ikke beslaglagt førerkortet, opplyser han.

Kan være glatt

Politiet i Sør-Øst melder i forbindelse med at flere trailere på Østlandet fredag morgen at det er glatte veier flere steder på grunn av underkjølt regn.

Også Statens vegvesen advarer nå om at det kan være glatt mange steder, og oppfordrer bilister til å kjøre forsiktig.

Klokken 06.20 rykker nødetatene også ut til en utforkjøring på E18 nord for Gullikrysset.

Bilen som endte i grøfta skal ha fått store materielle skader, men det skal ikke være snakk om personskader.

Artikkeltags