Alvorlig arbeidsulykke ved Elveveien

ULYKKE: En sjåfør skal ha fått skader i beina etter en ulykke her ved Elveveien.

ULYKKE: En sjåfør skal ha fått skader i beina etter en ulykke her ved Elveveien. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I forbindelse med en arbeidsulykke ved et transportfirma langs Elveveien skal en sjåfør ha fått kuttet det ene beinet sitt tvert av.

DEL

Litt før klokken 17 mandag ettermiddag meldte Politiet i Sør-Øst på Twitter at det hadde skjedd en arbeidsulykke ved et transportfirma langs Elveveien.

De fortalte at en sjåfør hadde fått skader i beina, og at politi og ambulanse var på stedet.

Ulykken gjelder en sjåfør innleid av Nor Lines, og hendelsen har skjedd der selskapet deler lokaler med DHL i Elveveien 20, tvers overfor Sørum Trevare.

Fikk beinet i klem mellom truck og lasterampe

Fotograf Geir Eriksen forteller at sjåføren var i ferd med å losse da ulykken inntraff. En annen sjåfør som også skulle losse skal ha trykket feil på hydraulikkontrollen, og en lem skal dermed ha stått rett mot den skadde sjåføren når han kom kjørende med truck fra sin lastebil.

Denne lemmen skal han ha fått rett under kneet, og med trucken som da presser på skal han ha fått beinet kuttet tvert av.

(saken fortsetter under bildet)

MELLOM LEM OG TRUCK: Sjåføren skal ha kommet kjørende med truck da lemmen sto opp og mot ham etter at en annen sjåfør hadde trykket feil. Dermed kom beinet hans i klem mellom lemmen/lasterampa og trucken.

MELLOM LEM OG TRUCK: Sjåføren skal ha kommet kjørende med truck da lemmen sto opp og mot ham etter at en annen sjåfør hadde trykket feil. Dermed kom beinet hans i klem mellom lemmen/lasterampa og trucken. Foto:

– Enkelt forklart har beinet kommet i klem mellom trucken og lasterampen, forteller Eriksen, som har blitt forklart hendelsesforløpet av personer på stedet.

– De forteller at beinet bare hang som en skinnfell. Om det har gått bra med det andre beinet, visste man ikke.

Eriksen forteller at ambulansen var dratt allerede før politiet kom, og at politiet nå driver og etterforsker på stedet.

– Sjåføren som forårsaket ulykken er selvsagt også svært preget, opplyser Eriksen.

Klokken 18 opplyser politiet på Twitter at Arbeidstilsynet blir varslet.

Erik Gunnerød ved politiets operasjonssentral hadde klokken 18.20 ikke ytterligere opplysninger å gi om den skadde sjåføren.

– Men ifølge meldinger har han brukket begge beina. Og politiet har pålagt bedriften å stenge den aktuelle rampa, opplyser han.

Akuttmottaket ved Sykehuset i Vestfold twitret klokken 18.51 at sjåføren er i 30-årene, at han har moderate skader, tilstanden stabil og at han legges inn.

Artikkeltags