LAN-arrangør mistet lokaler - trenger hjelp

Entusiast: Andreas Fugi Faugstad er som vanlig LAN-general i Valby ungdomsklubb. Arkivfoto: Bjørn-Tore Sandbrekkene

Entusiast: Andreas Fugi Faugstad er som vanlig LAN-general i Valby ungdomsklubb. Arkivfoto: Bjørn-Tore Sandbrekkene

Artikkelen er over 4 år gammel

45 ungdommer er påmeldt, og torsdag skal Valby ungdomsklubb etter planen dra i gang dataspillarrangementet som var planlagt i høstferien.

DEL

– Vi har imidlertid fått et kjempeproblem, og nå trenger vi virkelig hjelp, sier Andreas Faugstad, som er ansvarlig for arrangementet.

– Vi har nå fått beskjed om at det er problemer med internettlinjene i lokalene vi hadde fått lånt, og får vi ikke tak i et lokale vi kan bruke umiddelbart må vi trolig avlyse, sier han.

Les også: Valby ungdomsklubb utvider LAN-tilbudet

Voksne vakter

Valby ungdomsklubb har i mange år arrangert datakvelder for ungdom flere steder i byen. I høstferien blir LAN-et større enn noen gang, hvis det bare dukker opp egnede lokaler.

Data-LANet er planlagt fra torsdag til søndag i høstferien, og klubben ønsker å tilby overnatting på stedet for de som ønsker det. Arrangementet er for ungdom mellom 12 og 18 år, og Faugstad lover at det godt med voksne vakter til stede, og at arrangementet er rusfritt.

Les også: Fem timers søvn siden torsdag

– Nå krysser vi fingre for at noen kan hjelpe oss i siste liten. Dette er virkelig krise. Et lokale som er stort nok for så mange, og med en brukbar internettlinje er det vi ønsker oss. Jeg håper noen kontakter meg på telefon 92293558, sier han håpefullt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken