I dag mistet tre bilførere til førerkortet på denne strekningen

VELKJENT: Bildet fra 60-sona i Høyjord er brukt utallige ganger som illustrasjon til UPs fartskontroller. Fredag ble flere bilister fratatt førerkortet etter en fartskontroll. Én mistet lappen på grunn av ruskjøring.

VELKJENT: Bildet fra 60-sona i Høyjord er brukt utallige ganger som illustrasjon til UPs fartskontroller. Fredag ble flere bilister fratatt førerkortet etter en fartskontroll. Én mistet lappen på grunn av ruskjøring. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

To kjørte mye for fort, én kjørte i ruset tilstand.

DEL

(Tønsbergs Blad) Fredag formiddag holdt UP atter en gang kontroll i 60-sona i Høyjord. Denne gangen slapp 17 bilister med forenklede forelegg, mens tre måtte levere inn sertifikatet på stedet.

Av de tre var det en 31-åring fra Nøtterøy som ble målt til 94 kilometer i timen. En 30 år eldre Grimstad-mann ble målt til 92 kilometer i timen.

En 30 år gammel Stokke-mann kjørte ikke for fort, men ble stanset på grunn av mistanke om kjøring i ruset tilstand. Patruljen sørget for at det ble tatt prøver av ham. De viste at han hadde inntatt legemidler som ikke er forenlig med bilkjøring.

– Alle tre blir anmeldt, sier operasjonsleder Øystein Eikedalen i Vestfold-politiet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken