Bilmagasinet i Larvik - Kommersielt magasin

Norges beste på kundeservice

Funnemark Larvik har for fjerde gang blitt kåret til Norges beste Toyota-forhandler, basert på kundevurderinger. Det er ikke kunde Synnøve Aasrum overrasket over.

– Her er de alltid serviceinnstilte og blide, og jeg ser aldri noen sure miner. I tillegg er jeg veldig fornøyd med bilen og har ikke hatt noen problemer. Og så gir de det lille ekstra, som å bytte dekk gratis, skryter Aasrum.

Funnemark Larvik er forhandler av Toyota. De har, i tillegg til salgsavdelingen, både verksted, skadeverksted og dekkhotell. De er totalleverandør til bilkunden.

Adresse:
Elveveien 135
3255 Larvik


funnemark.no/kontakt/funnemark-larvik/
Tlf: 33136000
Følg oss på Facebook!

Hans Pedersen, som også er innom Funnemark Larvik denne formiddagen, stemmer i:

– Jeg føler meg alltid hjertelig velkommen her. Jeg hadde to Toyotaer i den tidligere jobben min, og de kjørte begge over 400 000 km uten problem. Da ble det naturlig å gå hit som pensjonist, forteller han.

Vunnet fire av seks ganger

Og slik kunne godordene fortsatt – bilforhandleren kan nemlig skilte med rekordmange fornøyde kunder.

Toyota har delt ut den gjeve prisen «Norges beste Toyota-forhandler» seks ganger, og gutta ved Funnemark Larvik har altså stukket av med seieren fire av dem.

Kåringen baserer seg på målinger gjennom hele året relatert til kundeundersøkelser, kundelojalitet, markedsandel, rutiner for kundebehandling og forbedringsarbeid basert på tilbakemeldinger.

– Når vi vet at Toyota ligger i toppen på kundepleie i Norge, kan vi faktisk skilte med å være i landstoppen på kundeservice, smiler daglig leder Ole Johnny Christiansen.

Han tror suksessoppskriften egentlig er ganske enkel:

– Vi møter kundene som vi selv liker å bli møtt: Viser at vi setter pris på at de kommer, gjennom et smil og et «hei», og gjør det vi kan for å hjelpe dem. Når vi får tilbakemeldinger som denne prisen, er det en skikkelig belønning. Når kundene trives, trives vi, fastslår Christiansen.

Vegard Bøhme (t.v.) og Dag Jacobsen representerer kortest og lengst fartstid i en bedrift hvor de ansatte blir værende. Her med fjorårets mest solgte modell: RAV4 Hybrid.

Snart gullklokke nummer to

At de 22 ansatte ved Funnemark Larvik har det bra på jobb, vises igjen på de mange gullklokkene som stadig deles ut, som et hedersbevis på 25 år i bedriften. Den som

har vært der lengst, er Dag Jacobsen, også kjent som «Mister Toyota». 64-åringen har bikket 44 år i selskapet, og spøker med at han snart kvalifiserer for gullklokke nummer to.

– Her er det mye humor og et godt arbeidsmiljø, så folk vil ikke slutte. Det er nok noe kundene merker. Vi må jo gjøre noe riktig når vi får denne utmerkelsen gang på gang, påpeker han.

Det nyeste tilskuddet til Toyota-gjengen i Larvik er kunderådgiver Vegard Bøhme (33). Det blide ansiktet hans er blant det første kunden møter.

– Her gjør alle sitt beste for å hjelpe kunden, uansett hvilken rolle du har – det er liksom ikke noe forskjell på folk, sier Bøhme, som skryter av måten han har blitt tatt under vingene hos sin nye arbeidsgiver.

– Og å være på jobb sammen med Dag er jo en berikelse, føyer han til og gliser til kollegaen sin.

Gutta ved Funnemark Larvik har stukket av med seieren i «Norges beste Toyota-forhandler» hele fire av seks ganger.

Spennende ladbar nyhet

Norges beste bilforhandler kan også vise til flere nylige utmerkelser: I fjor ble de nr. 1 på personbil i Larvik, med RAV4 som deres mest solgte modell. I år kommer den populære hybridbilen som plug-in, noe de ser fram til. Det betyr at hybridbilen også kan lades med ledning, og kjøre lengre distanser på strøm enn hybridvarianten.

– Dette er en plugin-hybrid med en elektrisk rekkevidde på 65 km, som er veldig bra.

Det gjør at mange kan dekke behovet sitt i hverdagen på strøm, mens den fungerer som en hybrid når du skal på lengre turer. Vi har allerede mange reservasjoner, så den vil bli tatt godt imot i markedet, fastslår Ole Johnny Christiansen.