Gå til sidens hovedinnhold

Utlodningsfest på Fredheim i Hvarnes

Artikkelen er over 1 år gammel

FRA LESERNE

– Fredag er det igjen tid for utlodningsfest på Fredheim. Denne kvelden får vi besøk av Arnold Skaatan, pensjonert prest med oppvekst i Hvarnes. Han tar oss bl.a. med på noen glimt fra sine barne- og ungdomsår i hjembygda. Etter endt examen artium ved Larvik gymnas, dro han til Oslo for å studere teologi på Menighetsfakultetet. Før han dro til sin første prestetjeneste som feltprest i Lødingen i Nordland, ble han ordinert til prest i Hvarnes kirke. Deretter ble han residerende kapellan i Åssiden menighet i Drammen, hvor han arbeidet i 10 år. I mai 2017 avsluttet han sin prestetjeneste etter 27 år som sogneprest i Skåre menighet i Haugesund hvor han fortsatt bor, forteller Randi Eiken.

Ellers byr programmet på sang og musikk av Svarstad musikklag, loddsalg og senere trekning, – og en god pause med servering av kveldsmat, kaffe og kaker, og god anledning til en prat rundt bordene!

– Vi håper mange finner veien til Fredheim denne kvelden! Velkommen! Arrangementet begynner kl. 19. Inntekten av loddsalget går til driften av lokalet, sier Eiken.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.