Utsetter, men avlyser ikke: – De samme artistene kommer neste år

MAGISK: Slik så det ut i 2019, sånn blir det ikke i 2020,, men programmet arrangøren er så stolte av skrinlegges ikke.

MAGISK: Slik så det ut i 2019, sånn blir det ikke i 2020,, men programmet arrangøren er så stolte av skrinlegges ikke. Foto:

Når de en gang kommer neste sommer blir det atter Kammermusikk i Stavern.

DEL

– Med bakgrunn i dagens situasjon med mye usikkerhet, ser vi oss nødt til å utsette årets Kammermusikk i Stavern, sier Endre Lindstøl i styret til Stavern Kammermusikk.

Han begrunner det med at tiden etter 15. juni som er den foreløpige grensen myndighetene har satt, blir for kort til å gjennomføre festivalen.

– Det blir for vanskelig å oppfylle kravene vi stiller for å opprettholde det kunstneriske nivået vi skylder publikum og utøvere, sier Lindstøl.

Stolte av programmet

Han har også utarbeidet programmet sammen med blant andre Arve Tellefsen. Et program som ble spikret allerede i januar og som skulle inneholde konserter i soloppgang og solnedgang, en «Breaking Beethoven» i forbindelse med komponistens jubileum og artister som Wolfgang Plagge og Frode Alnæs.

– Det er et program vi er kjempestolte av, med utrolig mye spennende, sier Lindstøl.

Han kan si «er» og ikke «var» fordi dette er snakk om en utsettelse og ikke avlysning. Samme program kommer til å bli gjennomført neste år, fra 1. til 3. juli sommeren 2021.

Sommerfestival fra soloppgang til solnedgang: – Alle sier ja til å komme hit

Billetten kan overføres, eller kompenseres

To av konsertene var allerede utsolgt nå, men om man har billett er ikke det forgjeves. I likhet med arrangøren kan publikum og artister trykke på «kopi» og glede seg til neste år.

– Alle som har kjøpt billett får muligheten til å overføre den til neste år, eller få kompensasjon. Vi har også sendt en økonomisk kompensasjon til artistene våre for å ta vår del av ansvaret i en utfordrende tid for denne yrkesgruppen. Det har blitt godt mottatt, forteller Lindstøl før han avslutter med en liten som hilsen som er blitt vanlig de siste månedene.

– Alt blir bra!

Hyllet musikken, kjærligheten og den tidlige morgenstemningen

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken