Se folkemøtet direkte her

Artikkelen er over 4 år gammel

Næring og byutvikling er tema når politikerne møtes til dyst i Bølgen tirsdag kveld. Debatten sendes direkte på webtv fra klokken 19.00.

DEL

- Dette er utvilsomt to av de mest viktige temaene i valget i år, sier ansvarlig redaktør i Østlands-Posten, Terje Svendsen.

- Skole og eldreomsorg er naturligvis viktig, men det er også avgjørende for Larvik at næringspolitikken kommer klarere fram på dagsordenen. Byutvikling er et av de punktene man ikke har klart å lande. Det må gjøres. Man må få en kurs å styre etter, sier Svendsen.

Samarbeid

Folkemøtet tirsdag kveld er et samarbeid mellom Østlands-Posten, Larvik Næringsforening og NRK Vestfold, og programledere er Bjørn Zakarias Ekelund fra Human Factors og Mette Stensholt Schau fra NRK.

Alle de politiske partiene i Larvik har meldt seg på til panelet, og flere innledere skal være med å legge premisser for debatten.

Undertema vil være handelsutviklingen i forhold til sentrum og Nordbyen, by- og stedsutvikling og hva som skal skje med indre havn, og hva politikerne kan gjøre for å tilrettelegg for videre næringsutvikling og nyetableringer.

Håper på konkrete svar

- Det blir spennende å høre hvilke visjoner og tanker partiene har i forhold til disse områdene, sier Terje Svendsen.

- Til nå har politikerne ikke vært klare og konkrete nok. Det får vi håpe de er på dette møtet. Her møtes politikere og næringsfolk på en arena som når mange. Da får vi håpe vi får fram viktige svar, sier han.

Folkemøtet i Bølgen tirsdag kveld er det andre som direktesendes på webtv under årets valgkamp.

Det første ble sendt mandag i forrige uke og var i samarbeid med Yttersølia sykehjem. Da skapte tema eldreomsorg en opphetet debatt.

- Om tirsdagskveldens tema fenger like mye gjenstår å se. Uansett er det svært viktig, sier Terje Svendsen.

Møtet starter klokken 19, og alle er velkommen til å være til stede på Sanden scene. Programmet sendes direkte på www.op.no og www.nrk.no/vestfold.

Artikkeltags