Brunt vann i springen i Larvik sentrum

Artikkelen er over 3 år gammel

Larvik kommune hadde tirsdag morgen fortsatt ikke funnet hva som kan være årsaken til at folk husstander flere steder i byen har brunt vann i springen.

DEL

Flere personer henvendte seg mandag kveld og fortalte at de opplevde at de hadde brunt vann i springen.

– Vi har også fått noen meldinger om dette, men trolig er det på grunn av gravearbeider som nå pågår i krysset Kristian Fredriksvei/Utsiktsveien, sier Kim Bekk ved Larvik brannvesen, som betjener vakttelefonen til Larvik kommune mandag kveld.

– Jeg har gitt råd om at man skal la vannet renne en stund for å se om det blir bedre, sier han.

Bekk sier at det også kan være andre årsaker, og at han vil ta kontakt med kommunalteknikk i Larvik kommune dersom det kommer mistanke om at det er noe mer som er galt.

ØP snakket med Bekk litt før klokken 22, og han sa han ville kontakte Larvik kommune dersom det fortsatte å komme inn meldinger, eller dersom beboere som lar vannet stå å renne kommer med tilbakemeldinger om at dette ikke hjelper.

Kim Bekk ved Larvik brannvesen valgte klokken 22.40 å ringe kommunalteknikk for å be dem sjekke om det er noe mer galt i forhold til at folk i Larvik sentrum mandag kveld opplever at de får brunt vann i springen.

- Jeg har fått tilbakemeldinger fra beboere som forteller at det ikke hjelper å la vannet renne, sa Bekk til avisa mandag kveld.

Vaktelefon man kan ringe hos Larvik kommune ved mistanke om feil på vannledninger er 33171000

SISTE: Kommunalteknikk i Larvik kommune kunne tirsdag morgen fortelle at man så langt ikke har funnet ut hva som kan være feil.

- Vi har fått meldinger om dette fra flere steder i byen, og er i gang med å undersøke hvor en eventuell feil kan være, sier Elvir Selimotic i kommunalteknikk.

Saken blir oppdatert.

Artikkeltags