– Utsikten er den samme, men den er aldri helt lik

Lisbeth Hansen har satt sammen fire bilder tatt i det siste, med utsikt over Larviksfjorden, som mange mener er like fin, uansett om det er sol, vind, regn, tåke, morgen eller sen kveld. du kan se alle bildene i bildeserien i saken.

Lisbeth Hansen har satt sammen fire bilder tatt i det siste, med utsikt over Larviksfjorden, som mange mener er like fin, uansett om det er sol, vind, regn, tåke, morgen eller sen kveld. du kan se alle bildene i bildeserien i saken. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Sjekk variasjonen i værbildene Lisbeth har tatt fra verandaen på Langestrand i 2016.

DEL

– Utsikten er den samme hver dag, men den er aldri helt lik, sier Lisbeth Hansen.

Det kommer inn mange værbilder som leserbilder til op.no hver eneste dag. Noen er faste bidragsytere og sender inn mange flotte bilder.

Vil du dele bilder med ØPs lesere? Merk instabildene dine med #opnett eller last de opp her!

Det er mange som er glade i Larvik, Larviksfjorden og å vise fram de beste sidene av distriktet. Framsnakke Larvik, liksom.

Siden journalisten har bodd noen år ved Mjøsa ble han av mange fortalt at det er uttrykket «Såmmå å je er hen i væla, bære je ser Mjøsa» var det som gjaldt. Det er nok litt det samme for mange som bor og er oppvokst i Larvik.

LES OGSÅ: Har funnet spor etter tidlig bosetting på Sanni (+)

Lisbeth har tatt bilder en god stund, men det var først i november hun begynte å sende dem inn til oss.

– Jeg tar en del bilder, men jeg vet ikke nok om jeg kaller meg fotograf. Men det er god motivasjon når jeg er ute og går turer, ler Lisbeth Hansen.

LES OGSÅ:  Disse har drevet utesteder prikkfritt i Larvik i elleve år (+)

Mange av de beste bildene har hun imidlertid tatt fra sin egen veranda på toppen av Langestrand.

– Ja, da, vi er veldig heldige og har bra utsikt, ler Lisbeth.

– Det er så fint å skue ut over fjorden. Vi ser noe nytt hver eneste dag, enten været er forskjellig, det kommer båter inn eller andre ting. Dette bytter vi ikke bort!

LES OGSÅ: Har tro på høyere besøk i 2017 (+)

Artikkeltags