Temaene bil og motor går aldri av mote. Bilen er en viktig del av hverdagen vår. Bilåret 2018 var spennende, og bød på store endringer både for de som kjøpte bil og for bransjen.

I fjor ble det registrert 147 929 nye personbiler i Norge. 2018 ble elbilens år i Norge. Antallet batterielektriske biler som ble kjørt ut av butikkene endte på 46 092. Det er en økning på 39,6 prosent fra året før.

Bilmagasinet presenterer aktører som har bil og motor som levebrød.

Det kan være alt fra forhandlere til bilmekanikere, som informerer om de siste trender eller kommer med råd og tips om vedlikehold av bilene. Du kan også lese om håndverkere som tilbringer mesteparten av dagen i bilen og hvorfor Fru Hansen valgte akkurat den bilmodellen.

Bilentusiaster og eksperter gir deg råd og tips om hvordan du skal ivareta og pleie bilen før vinteren.

Trafikklærere sørger for at alle som skal ta førerkort, blir trygge sjåfører og har kunnskap om regler, sikkerhet og risikovurdering.

Hvilke biler passer for familier? Hvilke modeller topper listen over de mest populære bilmerkene? Hvordan lade elbilen din? Hvilken camping- eller bobil passer best for deg? Når og hvor ofte bør du sjekke dekkene?

Lokale bilspesialister hjelper deg med å finne svarene!

En fellesnevner for alle vi møter i Bilmagasinet faglig kompetanse, har gode råd og tips på lager og er opptatt av det som skjer lokalt og satser her vi bor.

Vi håper du får glede av magasinet og at du vil støtte opp om det lokale næringslivet!

GOD TUR OG KJØR FORSIKTIG!

Edvard Eriksen og Katharina Wiig, innholdsskribenter for Amedia SMB.