Gratis forestilling for feiring av nytt fylke

KULTURELT: Folkemusikk, opera, dans, musikal, og klassisk musikk er blant det publikum vil få oppleve på det som blir den første av en serie kulturaktiviteter i anledning nytt fylke. Både Fargespill, Ingebjørg Bratland, Marinemusikken og Marius Roth Christensen er blant de som skal opptre på forestillingen.

KULTURELT: Folkemusikk, opera, dans, musikal, og klassisk musikk er blant det publikum vil få oppleve på det som blir den første av en serie kulturaktiviteter i anledning nytt fylke. Både Fargespill, Ingebjørg Bratland, Marinemusikken og Marius Roth Christensen er blant de som skal opptre på forestillingen. Foto:

Når vi runder 2019 blir Vestfold og Telemark ett fylke. Det skal markeres med storstilt forestilling i Bølgen.

DEL

– Dette skal først og fremst være et kulturarrangement for folket, som vi håper vil bidra til å skape stolthet, nysgjerrighet og positivt engasjement for det nye, innholdsrike fylket vi alle skal være med å forme, sier påtroppende fylkesordfører i Vestfold og Telemark, Terje Riis-Johansen i en pressemelding.

Det vil være 300 gratis billetter til folket, og de som ønsker en billett må registrere seg via nettsidene til Vestfold og Telemark fylkeskommune. I tillegg til disse billettene vil det deles ut billetter til flere humanitære og frivillige organisasjoner. Forestillingen blir også streamet.

På scenen i Bølgen vil blant andre Larviks fargespill være å finne. Marinemusikken, Teater Ibsen, Marius Roth Christesen og Ingebjørg Bratland vil også være sentrale aktører i forestillingen, som altså har som mål å forene folk i Vestfold og Telemark i forbindelse med sammenslåingen av fylkene i 2020.

I tillegg til denne festkvelden, 24. januar, vil fylkessammenslåingen bli markert på ulikt vis i alle kommunene gjennom året.

– «Ditt nye fylke» skal og må være et samarbeidsprosjekt, på samme måte som å skape et nytt fylke er det. Vi håper prosjektet vil gi innbyggerne god start på å bli bedre kjent med nye Vestfold og Telemark og alt det har å tilby, oppsummer Terje Riis-Johansen.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags