Her står BMW-en plantet i skoleveggen

SKUELYSTNE: Elevene var nysgjerrige tilskuere til det som hadde skjedd ved skolen.

SKUELYSTNE: Elevene var nysgjerrige tilskuere til det som hadde skjedd ved skolen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Hva skjedde her? Bilen er låst og politiet får ikke kontakt med eieren.

DEL

NØTTERØY: – Melding om at en bil hadde kjørt inn i veggen på Vestskogen skole. Politiet er på stedet. En bil har kjørt ut i grøfta og inn i veggen på skolen. Det er ingen personer på stedet, meldte Vestfold-politiet på Twitter i 10-tiden onsdag.

Da Tønsbergs Blads reporter ankom stedet, ventet et spesielt syn.

SIKRER: Brannvesenet var raskt på plass for å sikre bilen. – Den har en lekkasje som vi må håndtere, sier vakthavende brannsjef Andrew Wright.

SIKRER: Brannvesenet var raskt på plass for å sikre bilen. – Den har en lekkasje som vi må håndtere, sier vakthavende brannsjef Andrew Wright.

– Får ikke kontakt

En BMW X3 står plantet i murveggen på skolen, men hva som er skjedd er foreløpig et mysterium. Det er ikke meldt om at personer på stedet er kommet til skade.

Det var ingen bileier å se, og politifolk på stedet opplyser om at de heller ikke har greid å komme i kontakt med bilens eier.

Biluhellet skal ha skjedd rett etter at det ringte inn etter et friminutt. Det var ingen barn i umiddelbar nærhet.

Skal sjekke bygget

– Vi har sikret bilen, den har en lekkasje som vi må håndtere. Videre har vi varslet kommunen slik at de kommer å sjekker bygget for sikkerhets skyld, da bilen har kjørt inn i murveggen, sier vakthavende brannsjef Andrew Wright ifølge brannvesenets Facebook-sider.

– Da vi kom fram var det ingen fører på stedet og bilen var avlåst. Videre er det heldigvis ingen andre personer som er skadet. Bilen har kjørt over skolens uteområde før den endte i skoleveggen, sier vakthavende brannsjef Andrew Wright.

Det er ingen parkeringsplass i tilknytning til stedet der uhellet har skjedd. Bilen står i gir.

Bergingsfolk på stedet opplyser om at det må heisekran til for å få fjernet bilen, og at det kan ta en del tid å få jobben gjort.

LES OGSÅ: Oooops! Her gikk det galt ...

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken