Forsyner folk med sexleketøy fra et lager i Vestfold: – Folk kjøper mer enn du tror

Artikkelen er over 2 år gammel

Det er litt flere kvinner enn menn som kjøper sexleketøy.

DEL

Å kjøpe sexleketøy er ikke like tabubelagt som det har vært tidligere.

– Før handlet folk dette i utlandet når de var på ferie. Nå handler de sexleketøy i Norge, sier Geir Larsen, daglig leder i Nytelse.no som selger nettopp sexleketøy.

Firmaet fra Holmestrand er nest størst i Norge i dette markedet. Kun Kondomeriet er større. Fra et lager i Holmestrand forsynes norske hjem med sexleketøy av ulike slag. I fjor omsatte selskapet for over 28 millioner kroner.

– De siste årene har det kommet flere produkter for menn. Etter hvert som teknologien blir bedre får vi flere og mer effektive typer sexleketøy også for gutta. Generell har produktene blitt mye bedre, sier Larsen som startet firmaet i 2003.

Han forteller at programmer som «Sexskolen» på TV3 og «Trekant» på NRK har bidratt til mer åpenhet. Boken og filmen «Fifty Shades of Grey» fikk folk til å eksperimentere mer på dette området.

– Da kom det nytt ordentlig trøkk i markedet, sier Larsen.

LES OGSÅ: Judoklubben starter jenteparti: – Vi skal gjøre jentene sikre og trygge på seg selv

INNBRINGENDE: Geir Larsen, daglig leder i nytelse.no, har hatt suksess med bedriften, som i fjor hadde en omsetning på 28 millioner kroner.

INNBRINGENDE: Geir Larsen, daglig leder i nytelse.no, har hatt suksess med bedriften, som i fjor hadde en omsetning på 28 millioner kroner. Foto:

Disse er favorittene

Holmestrandsfirmaet har mange kunder også i Vestfold. Womanizer er selskapets mestselgende produkter for kvinner, uansett landsdel.

– Dette er en ny type sexleketøy for kvinner som kombinerer vibrasjoner og lufttrykk til stimulering, sier Larsen.

Nå vil Kanjana og ektemannen ha slutt på spørsmålene om erotisk massasje 

Han forteller at for kvinner i Vestfold har brystklemmer blitt populære den siste tiden.

– En annen favoritt er den vibrerende trusen, gjerne med fjernkontroll slik at man kan styre vibrasjonene selv eller gi kontrollen til sin partner, sier Larsen.

SENDER UT FRA VESTFOLD: Nytelse.no holder til på Bentsrud i Holmestrand.

SENDER UT FRA VESTFOLD: Nytelse.no holder til på Bentsrud i Holmestrand. Foto:

De fleste har det

Ifølge Larsen finnes et sexleketøy i 80 prosent av norske hjem.

– Vi har ikke eksakt tall. Men som ble foretatt av undersøkelser viser cirka dette tallet. Det er nok flere som har ett eller flere sexleketøy hjemme enn folk flest tror, og norske par virker glade i å prøve nye typer sexleketøy sammen, sier Larsen.

I dag har han sju ansatte og Nytelse.no ble i fjor gasellebedrift som er en utmerkelse for raskt voksende og vellykkede bedrifter. En gaselle må for eksempel minst ha doblet omsetningen på fire år.

– Vi han mange konkurrenter, men klarer oss bra fordi vi er gode på kundeservice og raskt levering. Vi har alle produkter på eget lager i Holmestrand, sier Larsen.

Artikkeltags