Gå til sidens hovedinnhold

Vi leter etter hverdagsheltene i vår nye julekalender. Da trenger vi din hjelp!

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er snart jul, og vi i ØP vil gjerne gjøre førjulstiden ekstra fin.

– Vi leter etter hverdagsheltene i vår nye julekalender, og nå trenger vi hjelp fra alle våre lesere, sier journalist Tone Knipperud.

Sammen med flere kolleger, skal hun nå reise Larvik rundt for å gi en hyggelig julehilsen til en person som betyr noe ekstra for folka rundt seg.

– Her gjelder det å tenke på hvem som betyr noe i den hverdagen du lever. Det er de menneskene vi er på jakt etter. Kanskje en person som er en bauta i familien, gjør noe fint for nabolaget, arbeidsplassen sin, eller sprer glede på andre måter. Det kan være kjæresten du er så glad i, ungen din som har måttet være hjemme fra skolen, eller kona som har født barn midt i koronakrisen. Vi blir kjempeglade for alle tips.

Hver dag i desember vil én person få en koselig førjulsgave, av en over snittet julestemt ØP-journalist. Og Tone Knipperud gleder seg.

– Dette er en veldig, veldig hyggelig del av jobben. Vi har lyst til å satse litt ekstra på dette akkurat i år, når vi blir tvunget til å leve mer distansert. Kanskje kan dette være en fin måte å komme litt nærmere hverandre på.

Har du tips til hvem som fortjener en ekstra oppmerksomhet nå i juletiden? Send inn i skjemaet under!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.