En skateboard-film er ikke noe for meg, tenker du kanskje. Og det kan du ha rett i. Men hva vet du egentlig uten å ha prøvd? Kanskje dekker denne filmen et helt annet behov du har? 

Skatere ser potensiale i det vi andre ser på som hindringer, eller vi kanskje ikke ser i det hele tatt. 

UT PÅ TUR: Bli med på roadtrip til mange av Larviks fineste perler, fra Kjerringvik i øst, til Nevlunghavn i øst, og et godt stykke oppover Lågendalen.  

MIMRING: Eller kanskje du skal se den bare fordi du er en som savner å se ungdom utendørs og i Larviks gater. 

Visste du at om du har lyst til å bli internasjonal stjerne i en sport, uansett hvilken, så er det faktisk skateboard som gir deg best odds for å lykkes hvis du er fra Larvik? Vår forholdsvis lille by har tydeligvis nøyaktig det som skal til for å forme gode skatere. I nasjonale mesterskap har vi i de siste årene opplevd en statistikk det er vanskelig å tro. Fire år på rad har Larvik knust all motstand og endt som beste klubb i NM. 

Hvis du tar helgeturen bortom skateparken på Månejordet så kan du helt gratis en hvilken som helst ettermiddag bevitne noen av europas beste utøvere i sin sport, på sin egen hjemmebane. Og under Larvik Open førstkommende helg, kommer også de andre norske stjernene på besøk. 

I "Vi i Larvik"- produserte "Det er nada, Larvik", møter vi generasjonen som nå skal tre inn på seniornivå ute i Larviks-gatene og på svabergene på den første virkelige sommerdagen i år.

Les flere artikler i op.no/viilarvik

og følg

Vi i Larvik på Facebook

 

Vi i Larvik er spalten som tar fotojournalistikken tilbake dit den hører hjemme. Ut i gatene. Et portrett av Larvik by. Et menneske, én stemme av gangen.

Omhu er Vi i Larviks fotoessay-prosjekt som hver uke vil ta for seg et nytt emne som fortjener oppmerksomhet. Felles har de at de vil bli behandlet med en type grundighet og omtanke man sjelden har anleding til i en moderne mediehverdag.

Kristian Bålsrød (32), er en nylig hjemflyttet Larviksmann med en forkjærlighet for tradisjonell gatejournalistikk.  I dag arbeider han som frilans fotojournalist, radiodokumentarist og dokumentarfilmskaper. I hele 2015 vil han fokusere på hjembyen Larvik gjennom prosjektene «Vi i Larvik» og  «Omhu».