«Jeg trenger hjelp til å finne ut hvem faren min er. Kanskje noen som leser dette vet noe. Mamma har aldri sagt noen ting. Hver gang jeg spør om det, så bare snakker hun det vekk. Men jeg synes jeg har rett til å vite det. Jeg har alltid følt at noe har mangla. Noe som jeg føler at jeg trenger for å få svar på ting. For å finne ut av hvorfor jeg er som jeg er.»

«Når jeg var yngre prøvde jeg å kontakte politiet og firmaet hun jobbet for. Og i senere tid har jeg snakket med venninner av henne, lett i Kongsbergarkivene... Ja, jeg kontaktet faktisk «Tore på Sporet» i oktober i fjor også. Jeg fikk svar her om dagen. «For lite å gå på», mente de, til at de kunne lage noe program. Venninna mi mener jeg burde forsøke «Sporløs» og sånn, men jeg klarer det ikke. Jeg begynner bare å tenke på hvordan det ville vært, når jeg ser hvordan de... når jeg ser hvor glade de blir når de treffer hverandre. Bare jeg prater om det nå, så blir jeg helt, uff...»


«Jeg har tenkt at det kanskje kan være fordi han var gift og hadde familie. At det var derfor hu ikke har fortalt meg det. Kanskje hu ikke ville ødelegge noen andres liv. Hvis jeg skulle fått vite hvem det var, og det viste seg å være noe sånt som var grunnen, så vet jeg ikke hva jeg ville gjort. Kanskje det hadde holdt å bare vite hvem det var og latt være å ta kontakt. Det er jo uansett vanskelig å se for seg hvordan et sånt forhold ville blitt når guttungen hans allerede er enogtredve år gammel.»


«Men samme hva som er grunnen til at mamma ikke vil fortelle det, så vil jeg vite det. Jeg har uansett alltid sett for meg det verste, siden hun ikke vil si noe som helst.»

Les flere artikler i op.no/viilarvik

og følg

Vi i Larvik på Facebook