Gå til sidens hovedinnhold

Vil ikke Høyre ha ordførervervet?

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Å sitte på sidelinjen og se på det spillet som foregår er en selsom opplevelse. Her har Høyre blått flertall og klar bane til ordførervervet og blått styre. Og så vil de bare gi fra seg det hele til Arbeiderpartiet????? Og Senterpartiet. Gi fra seg ordførervervet til erkefiendene? Det er så man ikke tror det man ser. Høyre vil altså heller gå i koalisjon med de rødgrønne enn med de borgerlige? Hva i all verden har de røyket i Høyres leir?

De sier de ikke vil ha Bedre Larvik med på Laget. Hvorfor? Hvis de er sinte på Bedre Larvik fordi de hadde et annet syn på hvor jernbanestasjonen skulle ligge enn det som ble vedtatt, kan jeg opplyse om at det hadde FrP og, od dessuten er den saken opp og avgjort og kommer ikke opp igjen. Og skulle den mot formodning komme opp igjen, så er det fremdeles flertall i det nye kommunestyret for det vedtaket som ble fattet.

Bedre Larvik må gjerne hoie og skrike så mye de vil om Bergeløkka, men det har ingen betydning. Saken er avgjort og Bedre Larvik får aldri flertall for sitt syn. Og skulle de i en borgerlig konstellasjon mot formodning få flertall, så kan konstellasjonen når som helst oppløses. Men saken er opp og avgjort den, og skulle derfor ikke være noen som helst grunn til ikke å invitere Bedre Larvik inn i varmen i en borgerlig konstellasjon.

Høyre har jo fått alt servert på et sølvfat, og så sier de nei?????

Eller er det personlige motsetninger ute og går? I så fall har Høyre valgt feil ordførerkandidat og bør kanskje heller utnevne en annen til ordførervervet? For en ordfører skal være samlende, og hvis en ordfører ikke kan se forbi personlige motsetninger er ikke vedkomne skikket til å være ordfører. Eller er vi bare vitne til skikkelig politisk amatørskap?

Nei Høyre, ta dere sammen, ta ordførervervet, gi varaordførerposten til enten FrP eller BL basert på stemmetallet, og gå hen og ta makten!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.