Hørte på SP-Haga som nå vil ha fart i vindkraft-utbyggingen til havs. Hun snakker varmt om det «grønne skifte» og mener åpenlyst at vindkraft er løsningen.

Mitt spørsmål er, til Haga som til Lene Westgaard Halle fra Høyre som aldri har svart, - kan dere ikke være så vennlige å redegjøre for deres vindkraft-iver, - motivere og begrunne med økonomi og miljøgevinst-synspunkter? Hvor er konsekvensanalysene..?

Hva slags innvirkning har vindmøllene på livet i havet? Hva med mikroplasten fra de enorme propellbladene, lyden, giften de spøytes med, oljelekkasjer, sjøfuglene og insektene de dreper og hva med havarier, konsekvenser for lystbåt- og skipstrafikk?

Burde det ikke kunne fremvises tall som forteller hva det vil koste oss? Det er jo ikke bare Spetalen som sier dette er galskap, vi begynner å bli ganske mange. Det begynner å synes på parti-gallupene, og det er Rødt som tjener mest til tross for partiets ideologiske fundament. Hva i all verden skjer med Høyre - er ikke folk klar over at de promoterer miljøkriminalitet sammen med AP ?

Hvorfor kan ikke skattepolitikken gjøre det mer lønnsomt å modernisere vannkraft-

Verkene våre? Hvorfor snakkes det knapt om kjernekraft - det aller mest miljøvennlige

Alternativet?

Ville en protest mot svenskenes Vidar-anlegg utenfor «stuedøra vår» i Skagerak fått flertall i Larviks kommunestyre?