BYGGMAGASINET

Graver for den lokale utviklingen

Hans Petter Andersen er en kar med mange jern i ilden, noe han alltid har trivdes godt med. Han drev selv Andersens Service AS helt til det rett og slett ble for mye arbeid for Hans Petter ene og alene.

ANNONSØRINNHOLD FRA

Andersen & Høines Maskin AS

- Andersen Service hadde veldig mye å gjøre, og det var enten på tide å utvide og ansette flere folk eller å ta med noen i bedriften sånn at det var overlevelig ved siden av familieliv, forteller Hans Petter.

Han bestemte seg for å gå for sistnevnte alternativ, og fikk med seg Stian Høines på å starte en helt ny bedrift sammen. De to var fiskekamerater fra før, og Hans Petter visste at Stian hadde erfaring fra prosjektledelse og kommunen tidligere.

- Stian er ryddig og pliktoppfyllende, og er akkurat den typen person jeg kikka etter, sier Hans Petter Andersen om sin nye makker.

Hard hat, Road surface, Automotive tire, High-visibility clothing, Shoe, Workwear, Tradesman, Asphalt, Vehicle

LANG OG BRED ERFARING FRA BRANSJEN: Anders Fjellstad (t.v.) og Hans Petter Andersen trives med å grave for den lokale utviklingen.

Helrått radarpar

Den 1. februar ble Andersen & Høines Maskin AS startet, og nå driver de bedriften som likeverdige partnere: Stian er daglig leder, og Hans Petter er styreleder.

Det er ikke snakk om å ta noen babyskritt selv om firmaet nettopp har startet: De har allerede fire ansatte og en lærling på vei inn. De har mye å gjøre, men har kapasitet og vilje til å ta på seg enda mer.

- Foreløpig går det veldig bra, forteller Stian Høines.

Av tjenester kan Andersen & Høines Maskin tilby et bredt spekter. De gjør alt som trengs innen graving: Vann og avløp, drenering, gårdsplasser, støttemurer og å grave ut tomter.

De ansatte har lang og bred erfaring i anleggsbransjen.

- Bortsett fra graving, så er Stian fotterapeut, tøyser Hans Petter, og begge gutta ler godt før Stian påpeker at de liker å ha det morsomt på jobb.

Vi veileder og hjelper folk med å finne de rette produktene og løsningene.

Hans Petter Andersen

"

Leverer det kunden ønsker

Andersen & Høines Maskin retter seg for det meste mot det private markedet i lokalområdet – fra Tønsberg til Skien og Porsgrunn, men er villige til å strekke seg lenger ut hvis de får et oppdrag som passer.

De samarbeider også med entreprenører på større prosjekter, men både Hans Petter og Stian liker godt å få et nært forhold og samarbeid med kundene sine.

- Det er nesten sånn at man får litt vennskapsforhold med de man har jobbet for. Jeg liker jo å prate og surre litt, og ofte ender det med at vi blir invitert inn på både middag og frokost, forteller Hans Petter.

Det nære kundeforholdet og den store yrkesstoltheten gjør gjerne at Stian og Hans Petter fort kan komme på besøk hos gamle kunder for å høre om de fortsatt er fornøyd hvis de er på vei forbi og har tid til å stoppe.

- Det har med yrkesstolthet å gjøre; at man leverer noe som er tilfredsstillende over tid og at folk er fornøyd med det vi har gjort. Ikke bare når vi drar, for da ser det jo veldig pent ut, men når de har fått brukt det litt, sier Hans Petter.

- Vi leverer det kunden ønsker, og reiser ikke fra en jobb før kunden er fornøyd, sier Stian.

Andersen & Høines Maskin AS

  • Etablert av Hans Petter Andersen og Stian Høines i februar 2021.

  • Andersen & Høines Maskin AS har fire ansatte, og en lærling på vei inn snart.

  • Driver med det meste innen graving for vann og avløp, drenering, gårdsplasser, støttemurer og tomter.

  • For det meste rettet mot privatmarkedet, og samarbeider med entreprenører ved behov.

High-visibility clothing, Motor vehicle, Hard hat, Plant, Workwear, Helmet, Asphalt, Tire

ALT INNEN GRAVING: Thomas Hjortdal (f.v.), Stian Høine, Hans Petter Andersen og Anders Fjellstad påtar seg graveoppdrag innen vann og avløp, drenering, gårdsplasser, støttemurer og utgraving av tomter.

Liten bedrift, stor service

Den ekstra servicen og det personlige samarbeidet bedriften fra konkurrentene. Hans Petter legger ikke skjul på at de er mer enn villige til å legge inn ekstra arbeid for å sørge for at kunden får nøyaktig det de er på utkikk etter.

- Ofte kommer man en plass hvor kunden ikke er helt sikker på hva de vil ha. Vi kan veilede og hjelpe folk med å finne de rette produktene og løsningene – og ikke nødvendigvis de dyreste løsningene, forteller Hans Petter.

Som et nytt og dynamisk anleggsfirma har de en ny og moderne maskinpark som de er veldig stolte av. Parken tilfredsstiller selvfølgelig alle relevante miljøkrav, og gutta jobber alltid skånsomt for å beskytte omgivelser og maskiner best mulig.

Andersen & Høines Maskin har også en tomt på Heggedal hvor de produserer egen matjord, som selges videre til private kunder, større anleggsbedrifter, og Larvik kommune selv.

High-visibility clothing, Motor vehicle, Automotive tire, Workwear, Glove, Asphalt, Wheel, Tradesman
High-visibility clothing, Hard hat, Natural environment, Workwear, Tire, Slope, Asphalt, Tree, Tradesman, Plant
High-visibility clothing, Hard hat, Road surface, Jeans, Cloud, Sky, Vehicle, Workwear, Truck, Asphalt

Kontakt

Adresse
Nygårdveien 1a
3280 Tjodalyng

Telefon
466 24 801 / 953 30 090

vestfold skyvedørsgarderobe og glass

Glassklare ambisjoner

Smile, Wood

lett-tak systemer

På topp i over 2000 år

High-visibility clothing, Blue-collar worker, Road surface, Workwear, Tradesman, Steelworker, Asphalt, Ironworker, Engineer, Line