BYGGMAGASINET

Totalleverandør av ren og trygg luft

I hele 28 år har Vestfold Klima og Ventilasjon sørget for ren og trygg luft i Sandefjord og omegn. Det var Trond Brynildsen som startet bedriften i 1993, men for to år siden tok sønnen Henrik over roret. Han har loset firmaet gjennom en utfordrende periode på en veldig god måte.

Font

ANNONSØRINNHOLD FRA

De har hatt stabil vekst hele veien, og til sommeren øker de til å bli totalt 20 ansatte. Veksten har også gjort at de har måttet flytte, og du finner nå Vestfold Klima og Ventilasjon på Nordre Fokserød i Sandefjord i helt nye lokaler.

– Vi kommer fra gamle og trange lokaler, så vi måtte skaffe oss flere kontorer og et større verksted, forteller Henrik Brynildsen.

Vestfold Klima og Ventilasjon er en klimaentreprenør som leverer klima- og ventilasjonsanlegg til store og mellomstore næringsbygg.

Med en fartstid på 28 år er det faktisk en rimelig mulighet for at du har pustet luft som er behandlet av deres anlegg når du har vært på kjøpesentre, i barnehager, kontorbygg, skoler eller andre typer næringsbygg i Vestfold-området.

– Vi er en totalleverandør innenfor inneklima, og vi jobber alltid for at kunden vil bruke oss igjen, sier Henrik.

Entreprenøren er som regel med fra A til Å, altså helt fra utviklingsfasen frem til overleveringen av bygget. Vestfold Klima og Ventilasjon har mange prosjekter sammen med de store entreprenørfirmaene i bransjen, og nå ønsker de også å sikte seg inn på flere service- og vedlikeholdsavtaler i næringsbygg.


Workwear

MED BLIKK FOR GODE LØSNINGER: Prosjektleder Ole Henrik Pettersen sørger for at lokale bedrifter får god luft i lokalene.

Proffe partnere

– Alle bygg har jo et klimaanlegg, men det er mange som ikke tenker over hvordan dette anlegget påvirker din arbeidshverdag, forteller Henrik.

Hvis man har et dårlig vedlikeholdt eller eldre klimaanlegg kan det fort bli dårlig luft inne. Det kan bli varmt, du kan få vondt i hodet, og konsentrasjonen faller.

Dette kan med andre ord direkte påvirke produktiviteten til en bedrift. Vi har alle opplevd hvor vanskelig det er å konsentrere seg hvis det er varmt eller innestengt luft i et rom.

– Klimaanlegg er en kostbar investering. Hvis man slurver med service og vedlikehold kan det påvirke inneklimaet, og anlegget kan i verste fall havarere. Da blir det jo fort veldig dyrt, så det er en god investering å ha jevnlig service via proffe partnere, mener Henrik.

Klimaanlegg pleide å være enklere maskiner før i tiden, men økt kompleksitet gjør at man bør ha fingra av fatet.

– Det er nok mange som tenker at de kan spare litt penger og gjøre det selv, men det er ikke så lurt. Vi har hatt flere eksempler hvor dette har ført til sterkt redusert levetid på anleggene, og i enkelte tilfeller maskinhavari. Det blir litt som at man selv skal fikse det elektriske og rørtekniske i sitt eget hjem, men ender opp med å angre i etterkant når ting går galt, sier Henrik.

Når man inngår en serviceavtale med Vestfold Klima og Ventilasjon slipper man å tenke på om alt fungerer som det faktisk skal, og du får driften og vedlikeholdet av anlegget i trygge og dyktige hender.

– Vi bytter filter, vi smører deler, vi skifter ut forbruksdeler og vi tar på oss har ansvaret for at anlegget ditt fungerer så optimalt som overhodet mulig.

Vi har holdt på i over 25 år og har et godt renommé!

Daglig leder Henrik Brynildsen

"


Service som sparer penger

De fleste bygg bør ha en service én gang i året, men ved spesielle behov kan man trenge to servicer i året. Dette gjelder spesielt for sykehus, restauranter og liknende produksjonslokaler hvor det er høye krav til renhet.

Også hvis man befinner seg ved en større vei som for eksempel ved E18 eller Ring 2 og 3 i Oslo, bør man bytte filter så ofte som to ganger i året. Trafikk fører til mye mer støv og andre partikler som blir trukket inn i filteret, hvilket medfører at det raskere tetter seg.

– Jo tettere filtrene blir, desto mer strøm bruker du på å holde viftene i drift fordi de må jobbe mye hardere, forklarer Henrik.

– Mange tror de kan beholde filtrene i to, tre eller fire år for å spare penger, men et filterbytte koster en brøkdel av den økte strømkostnaden over flere år, sier han.

Dress shirt, Shoulder, Smile, Sleeve, Standing
Interior design, Table, Gesture, Plant, Community
Trousers, Table, Smile

Vestfold Klima og Ventilasjon AS

  • Etablert av Trond Brynildsen i 1993 i Sandefjord – i dag er det sønnen Henrik som er daglig leder.

  • En stabil vekst siden oppstart gjør at de nå blir 20 ansatte til sommeren.

  • Vestfold Klima og Ventilasjon er en totalleverandør innenfor inneklima.

  • Vi dekker store og mellomstore bygg og nybygg i mesteparten av Viken og Oslo, og kan være din ventilasjonspartner fra prosjektering til montering og vedlikehold.

Lang erfaring og godt rykte

Vestfold Klima og Ventilasjon er en lokal servicepartner med høy faglig kunnskap. De har ingeniører, teknikere, og montører; all kunnskap som trengs for å drifte alle typer anlegg.

– Vi har holdt på i over 28 år og har et godt renommé. De som bruker oss kommer stort sett alltid tilbake, og det synes jeg er veldig gøy, sier Henrik.

At kunder kommer tilbake til bedriften er en tillitserklæring som de er veldig stolte av.

– Vi får tilbakemeldinger på at vi er ryddige, flinke og seriøse. Vi er på ballen og svarer opp med én gang noen kontakter oss. Vi kaster oss rundt for å holde kundene fornøyde. Renommé er veldig viktig for oss, og det har det alltid vært.

Henrik, som har vært daglig leder i to år, er helt overbevist over at hans ansatte har evnen og viljen til å overgå kundens forventninger.

– Vår viktigste oppgave er å sørge for at luftkvaliteten i byggene vi jobber på blir bedre enn forventet, sier Henrik.

Kontakt

Adresse
Nordre Fokserød 24
3241 Sandefjord

Åpningstider
Mandag – fredag: 08:00-16:00

Telefon: 33 46 83 66
E-post: post@vkvas.no

buri norsk skadedyrkontroll

Tar rotta på skadedyr!

Human, Sleeve, Font, Community

fargerike larvik

En fargerik sommer i vente!

Smile, Lighting, Leisure