Vi løfter og transporterer – med sikkerheten i god behold!

Siden oppstarten i 2005 har Waypoint Larvik bokstavelig talt vokst seg store og sterke. Suksessoppskriften er å være pålitelig og alltid sette kunden i første rekke. I dag stiller firmaet med 20 erfarne ansatte som bringer varer, flytter og løfter for deg.

ANNONSØRINNHOLD FRA

Reisen til Waypoint Larvik startet for 16 år siden da Richard Thuv fikk en telefon fra en bekjent som spurte om han ønsket å kjøpe en lastebil av ham. Richard takket ja, noe som førte til at han begynte å kjøre varer for Brødrene Dahl. Siden den gang, har firmaet hatt en rivende utvikling.

– Vi leverte såpass bra i oppstartsårene for Brødrene Dahl at de ville ha mer. Jeg har alltid hatt et krav om at vi skal være best, og slik er det fortsatt, sier Thuv.

Thuv hadde jobbet i bransjen lenge før firmaet ble etablert og er i dag pensjonist. Etter mange år med lange dager gav han stafettpinnen videre til sønnen Marcus Åsbø og nåværende daglig leder, Martin Sandvik.

– Jeg har latt den nye generasjonen styre videre, og har ingen planer om å være den syvende far i huset. De skal få styre firmaet slik de ønsker, påpeker Thuv, som forteller at han fortsatt sitter i styret og har god dialog med firmaet.

GIR KUNDENE ET SOLID LØFT: Waypoint Larvik tilbyr et bredt spekter av tjenester som omfatter alt fra krantransport til varedistribusjon. Økonomisjef og medeier Marcus Åsbø (f.v.) og daglig leder Martin Sandvik tar de fleste utfordringer på strak arm.

Tilpasset dine behov

Etter å ha jobbet noen år som sjåfør i firmaet, kom Martin etter hvert inn på eiersiden og ble daglig leder. Han forteller at firmaet i dag er et fleksibelt firma som kan tilby det meste innen transport –alt fra distribusjon av varer, til budbiler og kranbiltjenester.

– Vi har både store og små kranbiler. Den største er ny av året, og med en 92 tonn/meter kran løfter den ca. 1100 kg på hele 30,5 meters arm. Den brukes til mye forskjellige oppdrag, for eksempel byggmontering og sjøsetting av båter, levering av byggemateriell, ferdighus, boblebad og pizzaovner, sier Sandvik.

I tillegg til kranbil, kan Waypoint Larvik stille med distribusjons- og varebiler med sideåpning og bakløfter. For å levere varer ned i trange parkeringskjellere og rom, har firmaet medbringertruck som er meget nyttig til slike oppdrag.

– Vi har et veldig stort fokus på å levere kvalitet, og at vi skal holde inngåtte avtaler. Vi løser nesten enhver utfordringer, sier Sandvik.

Vi kan tilby følgende tjenester:

 • Vi løfter materialer, sjøsetter båter og tilbyr byggmontering.
 • Kranbil fra 9 til 92 tonnmeter, åpne og lukkede med rekkevidde inntil 30,5 m.
 • Distribusjons- og varebiler med sideåpning og bakløfter.
 • Medbringertruck har kapasitet på inntil 2500 kg og er terrenggående med minimumshøyde på 1,8 m.
 • Vi hjelper også med andre typer transportoppdrag.

Trofaste kunder

Waypoint Larvik har forankring i lokalmiljøet og ønsker å være et naturlig førstevalg for både bedrifter og privatpersoner.

Mange av oppdragene består av å frakte rør og rørprodukter. I firmaets kundeportefølje finner vi blant andre Brødrene Dahl, som har vært en trofast kunde helt siden etableringsårene.

Bjørn Øverland, salgssjef for Vestfold og Telemark i Brødrene Dahl, understreker den fantastiske jobben firmaet gjør.

– Waypoint kjører varer fast for oss. Vi er veldig fornøyd med dem som vår transportør! De stiller alltid opp, og alle her burde få litt ekstra ros. Sjåførene kjører natt hos oss, så de drar hjemmefra kl 2-3 på natten. Det er utrolig at noen klarer det år etter år, så de fortjener masse ros. Jeg har ikke noe annet enn lovord å gi, sier Øverland.

Høy kvalitet på arbeidet og god kundeservice har ført til at også Byggmax Larvik gjentatte ganger velger å bruke Waypoint som sitt siste ledd ut til kunden.

– Waypoint er veldig fleksible, og det er aldri nei å få. Hos oss er det jo mye sesongvariasjoner, med flere oppdrag om sommeren enn vinterstid. De gjør en formidabel jobb, er profesjonelle og alle sjåførene er veldig hyggelige. Det er moro å kunne være en kundereferanse når noen gjør det bra. Vi har bare ros å gi, og jeg kan trygt anbefale Waypoint videre, sier daglig leder Pål Vibeto.

Waypoint Larvik AS

 • Etablert i 2005 av Richard Thuv.
 • Firmaet består i dag av 20 erfarne medarbeidere.
 • Vi tilbyr det meste innenfor kranbil og andre transporttjenester.
 • Sertifisert Fair Transport bedrift.
 • Gode kundereferanser viser til at vi er en seriøs aktør med kunden i fokus.
 • Godkjent lærebedrift.

SIKKERHET FØRST: Hos de ansatte i Waypoint Larvik er sikkerheten alltid i førersetet.

Sikkerhet og rekruttering i fokus

Når Waypoint frakter eller løfter både smått og stort ivaretas sikkerheten i aller høyest grad. Firmaet er sertifisert Fair Transport bedrift, noe som innebærer at firmaet følger et HMS- program som er utarbeidet av Norges Lastebileier-Forbund (NLF). Når du velger en Fair Transport bedrift får du en som leverer trafikksikker, bærekraftig og ansvarlig transport.

Fair Transport er et forpliktende kvalitetsprogram med målsetning om å styrke trafikksikkerheten, senke utslipp av miljø- og klimagasser samt sikre gode sosiale forhold for ansatte. En Fair Transport bedrift skal være det bærekraftige, trafikksikre og sosialt ansvarlige alternativet når du skal kjøpe transporttjenester.

– Vi jobber aktivt for å være en seriøs aktør som tar sikkerheten på alvor. Vi fornyer HMS-programmet hvert år, påpeker Sandvik.

I tillegg er Waypoint godkjent lærebedrift, og har i dag to lærlinger med i staben. Waypoint ønsker i størst mulig grad å bidra til å få inn nye krefter i bransjen, og at lærlingene får god opplæring fra første stund.

Sandvik forteller at de i dag kun har én kvinnelig ansatt, noe han håper endrer seg i fremtiden.

– Vi skulle gjerne ønske det var flere. Vi er veldig godt fornøyd med hun, og har kun gode erfaringer med kvinnelig søkere. Det er absolutt ikke noen grunn til at dette yrket må være så mannsdominert, avslutter han.

Kontakt

Adresse
Nordlitoppen 1, 3271 Larvik

Åpningstider
Døgnåpent

Telefon
918 86 372 (hovednummer)
93638776 (Martin Sandvik)
99164296 (Marcus Åsbø)

E-post
post@waypointlarvik.no