Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

- Her er det noe for barn i alle aldre

Familien Haglind Bakke fra Larvik velger å reise til Skien fritidspark for familietid. For en familie på seks, med barn i ulik alder, er fritidsparken et sted hvor alle koser seg.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Det er alltid er stort JA når jeg spør om vi skal reise til fritidsparken

Madeleine Haglind Bakke

- Ungene elsker å bade, men det er ikke badeland i Larvik, heller ikke et ordentlig skøyteanlegg, sier Madeleine Haglind Bakke fra Larvik og fortsetter: 

- Derfor er det perfekt for oss å ta turen til Skien fritidspark for kvalitetstid og morsomme aktiviteter.

Familien på seks har flere ganger tatt turen til Skien fritidspark i helger og ferier, men ser heller ingen hindring i å ta turen etter jobb. 

- Vi brukte kun 35 minutter hit, forteller Madeleine. Det er med andre ord ikke noe i veien for å ta turen hit etter jobb. Middagen kan du også ta her - pakk med grillmat til skøytebanen eller kjøp mat i kiosken, det er mange muligheter.

FAMILIEHYGGE: Familien Haglind Bakke hygger seg på skøytebanen i Skien Fritidspark og nyter en heldagsutflukt.

Alltid et stort JA

For en familie på seks kreves det litt planlegging og det er flere meninger å ta hensyn til, men når Madeleine spør ungene om de vil ta turen til Skien fritidspark er de alltid samstemte.

- Det er alltid et stort JA når jeg spør om vi skal reise til fritidsparken, forteller hun. Her er det noe for alle barna. 

I tillegg til at det er et sted alle liker seg, legger Madeleine vekt på at fritidsparken også er et trygt sted for barna. 

- Det er alltid bra med vakter her og sikkerheten er god, forteller firebarnsmoren. Jeg kan senke skuldrene og være trygg på at de blir passet på. 

Videre skryter hun også av personalet og graden av renslighet. 

- Det er alltid rent og pent her, og personalet er veldig hyggelig. 

GRILLHYTTE: På skøyebanen er det flere grillhytter og Madeleine syns det er fint å ha et sted å gå inn for å varme små kalde hender.

Bredt tilbud

SØSKENFLOKKEN: Adrian (11), Amalie (8), Jens og Johan (2) stortrives i badeland og klarer såvidt å stå stille for å ta et bilde.

Det er flere grunner til at familien Haglind Bakke velger fritidsparken, men en av hovedgrunnene er det brede tilbudet av aktiviteter. 

- Som nevnt tidligere er det noe for alle her, både store og små. Det er til og med en spaavdeling for de voksene. Det visste jeg ikke før i dag, og jeg ble overrasket over hvor fint det var, forteller firebarnsmoren. 

- For foreldre med litt større barn er det perfekt å være her å slappe av, legger hun til. Her er det god mat, boblebad og flere forskjellige badstuer.

Videre forteller hun at det er veldig fint å reise til fritidsparken som en heldagsutflukt for familien.

- Om man ikke har noen planer for vinterferien er dette et veldig fint sted å dra til. Først en tur på skøytebanen, med grilling i grillhytta, og så inn i badeland etterpå. Det er deilig det, forteller hun.

- Det er gøy å leke sammen med familien

TOMMEL OPP: Amailie (8) gir Skien Fritidspark en stor tommel opp!

Amalie Stiansdatter Bakke (8) er den mellomste i søskenflokken og forteller at det beste hun vet med fritidsparken er badelandet og alt det har å tilby.

- Jeg elsker å bade, hoppe, svømme og dukke. Det er spesielt gøy med sklia som tar tiden i bunn, forteller hun. 

- Det er også gøy å være sammen med hele familien å leke, legger hun til. 

Storebror Adrian Haglind Bakke (11) syns også fritidsparken har mye å tilby og forteller at han gjerne kunne vært her enda lenger. 

- Jeg vil aldri reise hjem når vi er her og syns det er veldig mye gøy å finne på. Denne gangen var vi på skøytebanen først, og da var det perfekt å gå inn å bade etterpå, forteller han ivrig. 

På spørsmål om søskenparet kunne tenke seg å reise tilbake igjen var de helt klare:

- Ja, vi vil dra tilbake hit så fort som mulig!

Del artikkelen på Facebook