Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

Block Watne har egne tømrere på sine prosjekter. Her er det tømrerne Keld og Ola som er i full sving.
Block Watne har egne tømrere på sine prosjekter. Her er det tømrerne Keld og Ola som er i full sving. Foto: Lars Martin Kræmer

- Tenk å våkne opp til denne utsikten hver eneste dag

Åtte minutters kjøring fra Tønsberg sentrum finner du en av Vestfolds mest spennende boligprosjekter - i flotte omgivelser.

Annonsørinnhold fra

- Tenk å våkne opp til denne utsikten hver eneste dag. Det må jo være en nytelse for alle og enhver, sier tømrer Kenneth Andersen og slår armene utover horisonten.

Vi befinner oss på idylliske Nøtterøy, et steinkast unna Teie og cirka 8 minutters kjøretur fra Tønsberg sentrum. Langs stille og rolige Vestfjorden ligger Block Watnes nye boligprosjekt, Skogro. Totalt kommer det 15 boliger fordelt på eneboliger, rekkehus, tomannsboliger og leiligheter. Når vi besøker området, er tømrere fra Block Watne i full sving med arbeidet i den varme vårsolen - kun avbrutt av en og annen ispause.

Skogro ligger idyllisk til et lite steinkast fra sjøen.

Alle boligene har utsikt over sjøen og mot Vestfold golfbane, som ligger rett over vannet for husene. Foruten lydene fra bygging, er det stille og rolig. Her er det virkelige mulighet å finne sjelero.

- Det er jo et nydelig område. Bademuligheter nesten rett utenfor døra og nedover langs hele øya. En kort kjøretur unna finner du populære Fjærholmen. Du har turmuligheter, barneskole og ungdomsskole. Det er kort vei til butikker og vinmonopol på Teie. Om du ønsker flere kafeer og butikker, er ikke Tønsberg sentrum langt unna enten med buss eller bil, forteller Kenneth.

Tømrer Kenneth Andersen har selv bodd i området Skogro-prosjektet kommer. Han sier han stortrivdes den gangen. 

Tømreren kjenner området godt. For noen år siden bodde han selv et kort stykke unna Skogro.

- Jeg bodde i Fjellveien en periode og stortrivdes, sier Kenneth.

Velg bolig og last ned prospekt her.


En annen som kjenner området godt, er pensjonist Inger Reierstad (75). Vi treffer på henne utenfor Kiwi-butikken som ligger noen minutters gange fra Skogro. Hun er innom for å handle inn til middag. Hun passer barnebarnet og i dag er det blomkålsuppe som står på menyen. Inger forteller at hun og mannen flyttet til området i 1968. Før den tid bodde de på Nordstrand i Oslo, men et ønske om mer plass og landlige omgivelser lokket dem til hjemtraktene.

Inger Reierstad har bodd på Nøtterøy siden 1960-tallet: - Jeg ville ikke bodd noe annet sted. 

- Det var bedre for ungene å vokse opp her, mente vi. Her er det boltreplass for barna og en masse aktivitetsmuligheter. Prestegården har sommerkafé og er noe av det hyggeligste du kan besøke i området. Det finnes også utallige badeviker over hele Nøtterøy hvor du kan finne din helt egen favoritt, smiler Inger - uten at hun vil avsløre hvilken hun liker best.

Etter så mange år i området, er Inger godt vant til spørsmål om hvordan det er å bo på Nøtterøy. Pensjonisten sier at hun ikke ville bodd noe annet sted. I dag er det datteren og hennes familie som bor i familieboligen. Selv flyttet hun inn i en leilighet i nærheten.

- Det er stille og rolig, men samtidig kort vei til alt man trenger, forteller Inger entusiastisk.

Vil du vite mer om Skogro?

For mer info om boligene, kontakt salgskonsulent i Block Watne Vestfold:

Pernille Strøm - telefon: 905 19 940.

Neste visning er torsdag 6. juni klokken 16.00-17.30. Les mer om prosjektet her:

https://www.blockwatne.no/skogro

Foruten nevnte servicetilbud, trekker 75-åringen frem nærheten til Torp flyplass som en ekstra gulrot. Flyplassen ligger cirka 30 minutters kjøretur fra Skogro.

- Man trenger ikke å reise helt til Gardermoen for å komme seg på tur. Fra Torp går det en rekke flyvninger til hele Europa. Det er perfekt, opplyser den spreke 75-åringen.

For dem som vil til Oslo, er det rundt én time og ti minutter med tog fra Tønsberg sentrum.

- Hjem for alle behov

Pernille Strøm, salgskonsulent for prosjektet, forteller at Skogro er et sted for alle - enten man er førstegangskjøper, småbarnsforeldre i etableringsfasen eller godt voksen.

- Skogro har en god miks av forskjellig type boliger til alle og enhvers behov. Her er alle boligene innflyttingsklare enten man ønsker leilighet med skjermet balkong eller enebolig med stor terrasse, forteller Pernille, før hun legger til:

- Det er ikke kun et barnevennlig området, men også perfekt for voksne som elsker å være aktive. Her kan man trille kajakken rett ned til sjøen og komme seg ut til skjærgården på et blunk eller spille golf borti gata. Du har uendelig med turstier og andre aktiviteter i nærheten.

Nysgjerrig på Skogro?
Les mer om boligprosjektet her.

Fra boligområdet kan man blant annet se over til Vestfold golfbane.

Usjenert uteplass og lite vedlikehold

Block Watnes nye boliger er alle arkitekttegnet og planløsningen er optimalisert for å være mest mulig arealeffektive. Boligene kommer med egen parkering i carport og praktisk sportsbod. Området er uten gjennomgangstrafikk og all bygging på området er planlagt ferdigstilt i løpet av 2020.

SALGSKONSULENT: Pernille Strøm er salgskonsulent i Block Watnes Vestfold.

Uteplass er en selvfølge i solrike Vestfold, og alle boligene vil få balkong eller terrasse vendt mot vest der du kan nyte late sommerkvelder. Flere av boligene vil også ha utgang på bakkeplan vendt mot øst. Dette gir en ypperlige mulighet for å finne drømmeplassen i morgensolen som kan nytes med en kopp kaffe i hendene.

- Et ekstra pluss er at tomta skråner. Dette gjør at boligene ligger veldig usjenert til hverandre, der det er lite innsyn til naboen. I tillegg er det store vinduer som gir mye lys og god romfølelse, opplyser Pernille.

Ikke bare byr de splitter nye boligene på fantastisk utsikt, men tømrer Kenneth forteller at husene er bygget med materiale som gjør at de krever minimalt med vedlikehold.

- Alle husene får kledning som er royalimpregnert. Denne typen er av ypperste kvalitet og krever minimalt med vedlikehold foruten det vanlige. Vinduene er aluminiumsbelagt utvendig. Dette er hus av og med godt materiale, sier Kenneth.

Innvending er det også kvalitet å spore fra tak til gulv. Hos alle Block Watnes prosjekter er det standard at de blir levert med kvalitetsprodukter - baderomsinnredning fra Sveberg, kjøkken fra HTH og integrerte hvitevarer fra Siemens. I tillegg kommer boligene med flislagte bad med varmekabler, Watergate vannstoppesystem og eikeparkett. På Skogro blir det i tillegg asfaltert opp vei og satt opp tre lekeplasser på området. For Block Watne er det viktig at deres kjøpere skal kunne fokuser på å bo, ikke stresse med oppussing.

På Skogro har tømrerne tatt seg en velfortjent ispause i sola. Det er fortsatt noen timer av arbeidsdagen, så en pust i bakken er høyst nødvendig. Heldigvis er utsikten like magisk som da vi forlot den.

- Det må være umulig å ikke trives med en slik utsikt, avslutter Kenneth.

Finn din Block Watne-bolig her.

Del artikkelen på Facebook