(Vestviken 24)

Sist helg hadde Rema 1000-konsernet stor samling i Stavanger med sine 600 butikker.

Etter regionale rankeringer i de fjorten områdene som kjøpsmannsgruppen har delt opp landet i, skulle det nå også kåres en best av de beste.

Det ble i år Rema 1000 Rock City i Namsos.

– For oss var det vel så moro at Bjørnar og Rema 1000 Lystlunden ble en av dem på delt 2. plass. Altså en av de 14 beste i vårt store system med 600 Rema 1000-butikker, sier regiondirektør May Britt Østby til Gjengangeren.

Slik startet det: Lidl blir Rema 1000

– En ledestjerne

– For oss i region Vestre Østland – Vestfold, Telemark og Kongsberg-distriktet – var det ikke så stor overraskelse at Bjørnar og hans butikk er best i vårt område. Både Bjørnar, hans ansatte og butikken har blitt regionsvinnere de tre siste årene. Utviklingen siden oppstarten i 2008 har vært formidabel. Rema 1000 Lystlunden har gått fra 60 til 110 millioner kroner på disse årene og har etablert seg som den desidert største kjøpmannen i Horten, sier hun fornøyd.

– For oss i konsernet er det godt å ha Bjørnar og butikken her. Bjørnar er en ledestjerne og inspirator for hele Rema-konsernet. Det er hit vi ringer når det er noe vi lurer på, sier salgsdirektør Henriette Opheim.

– Det Bjørnar og hans folk gjør her i Horten betyr mye for utviklingen av hele systemet vårt. Han har skapt en talentfabrikk for gode butikkmedarbeidere her, legger hun til.

LES OGSÅ: Rasmus er fagskoleingeniør, men skiftet karriere: – Det er dette som er artig!

(Saken fortsetter under bildet)

 

Deler med andre

Selv om Bjørnar Heimdal og hans Rema 1000 Lystlunden-butikk begynner å bli vant til skryt og heder for å være aller best i klassen i vårt område er det å kapre førsteplassen tre ganger på rad ikke noe de tar lett på.

– Det er gøy å bli hedret og satt pris på, men det er ikke min fortjeneste alene. Det er de ansatte som har gjort butikken god og det er kundene som har gitt oss posisjonen som den største dagligvarebutikken uansett tilknytning her i Horten kommune. Bløtkaka som regionsledelsen kom med skal deles med mange, sier en fornøyd Bjørnar Heimdal til Gjengangeren.